Кой може да тренира?

В момента предоставяме класове за ученици над 16 г.

 

Бележка: Всички татуировки по време на час трябва да бъдат покрити с рашгард или ги.

 

Отдаденост

За нас е важно да знаете, че да посещаваш училище за бойни изкуства не е същото като да посещаваш фитнес или фитнес класове и изключително много държим на това. Ученето на бойни изкуства изисква години всеотдайност и саможертва и нашите инструктори са направили точно това. В един идеален свят бихме се занимавали с бойни изкуства без никакви грижи за пари. Реалността обаче е, че трябва да вземем под предвид разходите за поддръжката на училището и за неговото развитие, за да можем всички да се възползваме от съществуването му.  Можете да прочетете повече за нашите финансови цели на страницата Нашият Интегритет.

 
 

Членски Планове

Не предлагаме класове чрез MultiSport или Sodexo. Нашите ценности се разминават с основната концепция на тези компании, която е да може да се присъства на много различни тренировки. Както беше споменато по-горе, изучаването на бойни изкуства изисква всеотдайност и саможертва

 

Първата ви седмица винаги е безплатна. Елате и изпробвайте нашата безплатна седмица!

 

Безплатна първа седмица!

Месечната такса се събира през третата седмица на всеки месец и се прилага за предстоящия месец.

Приемаме плащания в брой, банкови преводи и плащания с всички кредитни и дебитни карти на Visa, V PAY, Mastercard, Maestro или American Express. Приемаме и безконтактни плащания с Google Pay и Apple Pay.