Антон Влайков

БЖЖ

Capture1.PNG

Първоначално започнах да тренирам ММА в Duncan Training Center в Утрехт, Холандия докато учех за бакалавърската си степен в University College of Utrecht.

 

Впоследствие се заинтересувах от BJJ и започнах да тренирам под ръководството на Mathieu Peters в Jiu Jitsu Factory, където получих своя син колан през Януари 2013.

 

След завръщането си в България се присъединих към Twisted Jiu Jitsu в София и също започнах да тренирам джудо в Shun Judo под ръководството на Свилен Скерлев.
 

След това взех решението да се преместя в Чикаго, Илинойс, за да придобия магистратура в IIT Stuart School of Business и започнах да тренирам с Jay Valko в Valko BJJ. След завръщането си, няколко години по-късно, отново продължих да тренирам с Twisted Jiu Jitsu и Shun Judo.

 

Впоследствие получих пълна стипендия за придобиването на докторска степен в Сиатъл, Вашингтон в University of Washington. Но, след като прекарах известно време там, реших да започна да се стремя към по-спокоен и балансиран начин на живот и се върнах в родния си град - Пловдив.

 

Основах Тракия Джиу Джицу през 2019 г. с цел да предам знанията си на моите ученици и да продължа развитието и растежа си.