top of page

Нужна Екипировка

През първите месеци на трениране не се изисква униформа, докато ученикът не реши, че ще поеме сериозен ангажимент към бойното изкуство и към училището. Най-подходящите дрехи са тясна тениска и дълги спортни панталони. Не се допускат ципове на татамито.

 

След като решите да се посветите на изкуството, от вас се изисква да имате бяло или синьо ги, рашгард, клин, шорти, протектор за слабините и протектор за уста. Можете да поръчате ги през училището като ние ще ви помогнем с размерите.

 

Съвет: Прозрачните протектори за уста са склонни да пожълтяват след известно време.

 

В нашето училище вярваме, че не е достойно за един човек практикуващ бойните изкуства да носи нетрадиционни цветни ги-та или други видове бойна екипировка. Освен това е забранено да се състезаваш с ги, което не е бяло или синьо.

 

След първата седмица на трениране, всички ученици трябва да се снабдят с предпазител за уста, а мъжете трябва да закупят и предпазител за слабините от полутвърд материал, а не с твърда чаша, тъй като те лесно се чупят. Те са задължителни по време на тренировка.

 

Пачове ще ви бъдат осигурени от училището. Те изискват покупка.

 

Рашгардовете са задъжлителни по всяко време под ги-то. Изберете рашгард, който има достатъчно място, за да сложите логото на училището както на гърба, така и отпред - в областта на сърцето.

 

Също така е препоръчително да си носите бутилка за вода за многократна употреба.

 

Задължително е да имате джапанки. Също така си донесете хавлия и шампоан. 

 

Съвет: Вместо да носите бельо под ги-то или клин-а, носете къси чорапогащи за бягане. Бельото може да ограничи движението ви.

bottom of page